Selectsoft | Ziua Porților Deschise

Selectsoft | Ziua Porților Deschise

Vineri, 25 mai, am organizat Ziua Porților Deschise la Selectsoft. Acest eveniment s-a dovedit a fi interesant, fiind prezenți studenți dornici să exploreze oportunitățile și mediul de lucru al companiei.

Evenimentul a avut loc pe 25 mai 2024 și a oferit participanților o privire detaliată asupra modului în care Selectsoft conlucrează, precum și șansa de a interacționa direct cu echipa de specialiști de la Selectsoft. 

Cum a decurs acest eveniment?

Ziua a început cu o prezentare a itinerarului evenimentului. Aceasta a fost urmată de un tur al sediului, în timpul căruia studenții au avut ocazia să vadă de aproape cum funcționează diverse departamente și să se familiarizeze cu tehnologiile și proiectele în derulare.

Am încheiat ziua cu o prezentare generală a companiei, unde Călin Buciuta,  CEO-ul Selectsoft a vorbit despre misiunea, valorile și realizările companiei, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

"Mi-a plăcut foarte mult faptul că sunteți o echipă tânără, care emană un sentiment de relaxare și profesionalism. Mi-a plăcut modul în care a fost structurată prezentarea întregului sediu. Personal, mi-a plăcut mult prezentarea departamentului de implementare, dar și de programare."

Ce ne-am propus

Obiectivul principal al acestui eveniment a fost de a oferi studenților o înțelegere profundă a culturii organizaționale de la Selectsoft și a modului în care diferitele departamente contribuie la succesul companiei. Ne-am propus să inspirăm și să ghidăm tinerii în carierele lor viitoare, oferindu-le ocazia de a interacționa direct și de a învăța din experiența acumulată de echipa Selectsoft.

"Mi-a plăcut modul în care ne-au fost prezentate toate departamentele, că au fost deschiși la orice întrebare și atmosfera primitoare."

Feedback-ul pozitiv primit indică faptul că astfel de inițiative sunt esențiale pentru a inspira și ghida tinerii în carierele lor viitoare. Selectsoft rămâne dedicată susținerii educației și dezvoltării profesionale a noii generații de talente.

"Ce mi-a plăcut cel mai mult este că fiecare departament ne-a spus exact cu ce se ocupă și cum funcționează. Mi-a plăcut modul în care lucrează, că în fiecare an angajează oameni noi care poate nu au foarte multă experiență și le dau șansa să se dezvolte, să vadă ce le place mai mult să facă."

Studenții au apreciat în mod deosebit demonstrațiile practice și prezentările detaliate, care au evidențiat expertiza și inovația continuă a companiei. Ziua porților deschise a fost, fără îndoială, un succes, întărind relațiile existente și creând noi oportunități de colaborare.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *